برگزاری نخستین جلسه دومین کارگاه مشترک پروژه تهران-دورتمند

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۶ کد : ۲۴۱۶ اخبار

برگزاری نخستین جلسه دومین کارگاه مشترک پروژه دو شهر: تهران-دورتمند در سال 2019 صبح روز جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ با حضور پروفسور یورگ وینده، آقای تیم بریدیک و خانم سمانه خسروی از دانشگاه دورتمند و دانشجویان منتخب رشته عکاسی و گرافیک دانشگاه هنر درمحل کافه تهرون آغاز شد. در این جلسه دانشجویان ایرانی موضوعات انتخابی خود را به پروفسور وینده و سایراعضای کارگاه توضیح داده و به بحث و بررسی با اعضا گذاشتند. در ادامه این جلسه اساتید دانشگاه هنر: دکتر خدادادی مترجم زاده (مدیر گروه عکاسی) ، دکتر مریم کهوند (مدیر گروه ارتباط تصویری) ، دکتر ندا امیراعلایی (مدیر همکاریهای علمی و بین المللی ) و استادان فرهاد سلیمانی، کتایون قدس راد به همراهی آقای داریوش اسماعیلی وسایر اعضا در مورد برنامه ی روزهای آتی کارگاه و محتوای آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

( ۶ )