انتخاب علی بوذری به عنوان داور جشنواره تصویرگری براتیسلاوا

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۷ کد : ۲۹۳۱ اخبار

دکتر علی بوذری ( عضو هیئت علمی رشته تصویرسازی دانشگاه هنر)  برای دومین بار برای داوری جشنواره بین‌المللی تصویرگری براتیسلاوا دعوت شد. این جشنواره که یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین جشنواره‌های تصویرگری در دنیاست، از سال 1956 در سال‌های فرد در شهر براتیسلاوا، پایتخت کشور اسلواکی، برگزار می‌شود. در این جشنواره آثار چاپ‌شده تصویرگران متعددی از سراسر دنیا به رقابت می‌پردازند. پیش‌ازاین افرادی چون فرشید مثقالی، نورالدین زرین کلک، سیروس طاهباز، ابوالفضل همتی آهویی، بهزاد غریب پور و مهنوش مشیری از ایران جزو هیئت‌داوران این جشنواره بوده‌اند و هنرمندانی چون هدا حدادی و فرشید شفیعی، از دانش‌آموختگان دانشگاه هنر، در این جشنواره جوایزی را از آن خود کرده‌اند. در تیم هیئت‌داوران سال 2019، داورانی از کشورهای انگلستان، روسیه، اسلواکی، برزیل، چین، مالزی و ... حضور دارند و از دیگر برنامه‌های این جشنواره همایش و کارگاه تصویرگری است. بوذری برای سال‌های 2017 و 2019 برای داوری و در سال‌های 2013، 2015 و 2017 برای ارائه مقاله در همایش تصویرگری به این جشنواره دعوت‌شده است. وی همچنین امسال دو سخنرانی، یکی با موضوع «هویت تصویرگری ایرانی در دهکده جهانی» در دانشگاه براتیسلاوا و یکی با موضوع «تصویرگری دستی یا تصویرگری دیجیتال» در سمپوزیوم جشنواره بین‌المللی تصویرگری براتیسلاوا، ارایه خواهد داد.