معرفی کتاب تاریخ طراحی گرافیک ایران

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۰ کد : ۲۹۴۴ اخبار

کتاب مبادی مباحث کارشناسی طراحی گرافیک در ارتباط تصویری (تاریخ طراحی گرافیک ایران) نوشته کامران افشار مهاجر (عضو هیئت علمی گروه ارتباط تصویری دانشگاه هنر) در انتشارات فاطمی منتشر شد. تاکنون چندین جلد کتاب از دکتر افشار مهاجر به چاپ رسیده است که از جمله عناوین آن ها، گرافیک مطبوعاتی، تکنیک های گرافیک یک و دو، گرافیک و تبلیغات چاپی در رسانه ها و... می باشد.
در چکیده ای از معرفی کتاب تاریخ طراحی گرافیک ایران آمده است: آشنایی با تاریخ طراحی گرافیک ایران می تواند به شناخت سیر تکاملی رشته ی گرافیک در کشورمان و اینکه چگونه به مرحله ی کنونی رسیده ایم، کمک کند. مؤلف با تکیه بر بیش از سه دهه سابقه ی تدریس در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هنر و نزدیک به پنج دهه تجربه ی کاری در زمینه های متنوع گرافیک در معتبرترین سازمان های مرتبط، مانند مؤسسه ی  انتشارات فرانکلین و تالیف بیش از سی جلد کتاب در شاخه های متنوع هنرهای تجسمی به ویژه گرافیک، اقدام به نوشتن کتابی برای واحد درسی تاریخ گرافیک ایران در مقطع کارشناسی ارتباط تصویری کرده است. بدیهی است موضوع این کتاب، علاوه بر دانشجویان دوره های کارشناسی وکارشناسی ارشد ارتباط تصویری، می تواند مخاطبان بسیار گسترده تری نیز داشته باشد و حتی برای مطالعه ی فارغ التحصیلان رشته گرافیک و تمام علاقه مندان و دست اندرکاران گرافیک و به طور کلی هنرهای تجسمی ایران، مفید باشد.