رونمایی از نشریه ۴ میان رشته ای ممکن

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۶ کد : ۳۱۳۲ اخبار

یکشنبه به تاریخ هفدهم آذر ماه سال هزار و سیصد و نود و هشت، در محل نگارخانه دانشگاه هنر تهران، مراسم رونمایی از شماره چهارم نشریه دانشجویی میان رشته ای ممکن برگزار شد. این رونمایی مورد استقبال دانشجویان و اساتید قرار گرفته و ده ها علاقه مند در این مراسم حضور به عمل رساندند که در این میان حضور پرشور اساتید حوزه تجسمی رونق خاصی به این برنامه بخشیده بود.
زروان روحبخشان با اظهار این که نشریه ممکن در میان نشریات دانشجویی از کیفیت مطلوبی برخوردار است، امیدوار بود که اساتید، دانشجویان و هنردوستان از این نشریه حمایت بیشتری داشته باشند.
سعید باباوند از باور به نشریات دانشجویی سخن به میان آورد و دانشجویانی که در نشریات فعالیت می کنند را نویسندگان متفکر فردا قلمداد کرد. او نشریه ممکن را نشریه ای دارای پتانسیل برای فعالیت حرفه ای در دنیای هنر به شمار آورد.
حمید ممیز رویکرد میان رشته ای در حوزه تجسمی را بسیار مفید و مرجعی برای آشنایی دانشجویان با این قبیل موضوعات دانست.
بامداد رضوانیان با ذکر این که در قشر دانشجو نشریاتی که به صورت تخصصی به حوزه تجسمی می پردازند بسیار کم هستند، انتشار مجله ممکن را اتفاق خوبی بر شمرد.

گزارش : شورای سردبیری نشریه ممکن             عکس : منیر طهانی