همکاری انجمن علمی تصویرسازی دانشگاه هنر با انتشارات پرتقال

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۵ کد : ۳۲۱۷ اخبار

دانشگاه هنر با همراهی انتشارات پرتقال به منظور کشف استعدادهای جوان در تولید کتاب‌های تصویری و تربیت تصویرگرانی با توانایی تولید و پرورش ایده و متن کتاب‌های تصویری، مسابقه و کارگاه خلق کتاب تصویری «تصویرگر-مولف» را برگزار می‌کند. در این کارگاه که به مناسبت هفته تصویرگری دانشگاه هنر برگزار می‌شود، تصویرگران با چگونگی پرورش ایده تصویری، تولید و نگارش متن، آماده‌سازی تصاویر روایتگر آشنا می‌شوند.
کسانی که می‌توانند در کارگاه و مسابقه شرکت کنند:
فارغ‌التحصیلان سال ۹۵ به بعد و دانشجویان رشته تصویرگری، نقاشی و ارتباط تصویری.
 نحوه شرکت در کارگاه:
علاقمندان به شرکت در کارگاه باید سه فریم نمونه تصویرسازی خود را همراه با دو طرح داستانی بهPicturebook.competition@gmail.com ارسال کنند. آثار ارسالی توسط داوران بررسی شده و حداکثر ۱۵ نفر برای شرکت در کارگاه انتخاب خواهند شد.
نمونه تصویرسازی‌ها باید برای یک داستان انجام شده‌باشند و تصویرگران باید نام داستان و نویسنده را همراه با نمونه‌ها ارسال کنند. یکی از سه فریم باید طراحی کاراکترهای داستانی باشد. طرح‌های داستانی ارسال شده مبنای کار هر تصویرگر در کارگاه خواهد بود.
تقویم برنامه:
مهلت ارسال آثار: ۲۵ دی ۱۳۹۸
اعلام راه‌ یافتگان به کارگاه: ۳۰ دی ۱۳۹۸
برگزاری کارگاه: ۱۲ تا ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ / هر روز از صبح تا عصر
اختتامیه و اعلام برندگان: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
جوایز:
اثر برگزیده مسابقه توسط انتشارات پرتقال چاپ خواهد شد.
به نفرات دوم تا پنجم معادل ۵۰۰ هزار تومان بُن خرید کتاب‌های پرتقال اهدا خواهد شد.
آثار  دیگری که در کارگاه آماده شده‌اند، توسط انتشارات پرتقال بررسی و در صورت تایید چاپ خواهند شد.