آزاده مقربی دانشجوی دانشگاه هنر از برگزیدگان نخستین جایزه (آینه دار دوران)

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۶ کد : ۳۲۴۴ اخبار

نخستین دوره جایزه (آینه دار دوران) با هدف گرامی داشت بزرگان با موضوع تصویرگری از آثار نخبگان ادب و احیای سنت تصویرسازی کتاب بزرگ سال، عصر چهارشنبه ۴دی ماه ۹۸ در تالار اقبال دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران با حضور هنرمندانی هم چون حسین محجوبی، اکبرنیکان پور، محمدعلی بنی اسدی برگزار شد. در این روز که هم زمان با زاد روز زنده یاد محمد ابراهیم باستانی پاریزی (شاعر، نویسنده، پژوهشگر، استاد دانشگاه تهران) بود. نخستین رویداد با موضوع (از پاریز تا پاریس) شکل گرفت که از ۲۱ برگزیده آن تقدیر شد. آزاده مقربی (دانشجوی  تصویرسازی دانشگاه هنر) از جمله برگزیدگان این دوره، به نقش موثر دکتر مصطفی ندرلو (عضو هیات علمی تصویرسازی دانشگاه هنر)  در موفقیت خود اشاره کرد. او که در تصویرسازی خود چهره استاد باستانی پاریزی را ترسیم کرده است از کلاس تصویرسازی فرهنگی استاد ندرلو و رهنمودهایشان یاد کرد.

گزارش : منیر طهانی                 عکس : محمد نمازی

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل