حضور کوروش گلناری در دو سمپوزیوم مجسمه سازی

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۹ کد : ۳۵۱۸ اخبار

اواخر زمستان ۹۸ با دو رویداد مهم مجسمه سازی در شیراز و کیش رو به رو بودیم. نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی شیراز ۶ تا ۲۳ اسفندماه ۹۸ با حضور هنرمندان داخلی و خارجی برگزار شد. هدف از برگزاری نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی  شیراز ساخت آثار و المان های فاخر برای نصب در معابر و اماکن عمومی شیراز بود که از بین ۲۱۴ هنرمند شرکت کننده در فراخوان ۱۴۱ هنرمند ملی و ۷۳ هنرمند بین المللی از ۲۶ کشور خارجی ، تعداد ۱۰ هنرمند شامل ۶ مجسمه ساز خارجی و ۴ ایرانی در شهر شیراز برگزار شد.
کوروش گلناری (عضو هیئت علمی دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر)  از اساتید مدعو و داور این رویداد در مورد اثر خود با عنوان (یک دم نور) برداشت از کتاب آندری تارکوفسکی گفت: ( این اثر وجهی تعاملی دارد و با برداشت از حمام وکیل شیراز شبکه هایی نوری در قسمت انتهایی آن تعبیه شده و همچنین مقابل چشم انسان روزنه ای قرار گرفته که می تواند از درون آن داخل اثر را ببیند و اتفاقات نوری و المان هایی که در داخل اثر تعبیه شده را ببیند و به تعمق بپردازد همچنین در ساعات مختلف روز نورهایی که به داخل اثر تابیده می شود متغیر هستند.)

استاد گلناری مجسمه ساز، در ادامه از حضور خود در سمپوزیم  مجسمه و طبیعت در کیش گفت. سمپوزیمی که از ۲۶ بهمن آغاز شده بود و در ۱۰ اسفند پایان یافت. او درباره اثرش در این سمپوزیوم با عنوان (باغ بی برگی) اقتباس از شعری از مهدی اخوان ثالث گفت: (این اثر مجموعه ای اینستالیشن است که طراحی آن از پاییز ۹۸ شروع شده است. مجسمه اساسا کالایی است که توسط مخاطب خریداری شده و مخاطب صاحب آن می شود، حال آنکه در این مجموعه آثار مخاطب به درون  اثر دعوت می شود و اثر مخاطب را احاطه می کند و به نوعی  مخاطب توسط مجسمه تصاحب می شود.)

اثر با عنوان: (یک دم نور)  نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی شیراز

اثر با عنوان: ( باغ بی برگی)  سمپوزیوم مجسمه و طبیعت، جزیره کیش