تفاوت در دو نیمسال/ مروری بر ژوژمانهای نیمسال اول ۹۹-۹۸ در دانشکده هنرهای تجسمی

۱۰ تیر ۱۳۹۹ | ۲۳:۵۱ کد : ۳۶۰۷ اخبار

نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۹۸ با شرایط متفاوتی از همیشه در حال گذر است. با توجه به موقعیت به وجود آمده و (شیوع ویروس کووید ۱۹) برگزاری ژوژمانها در تقویم آموزشی همانند سالهای قبل امکان پذیر نیست. به همین منظور برآن شدیم تا مروری بر فعالیت دانشجویان در نیمسال اول داشته باشیم. بازبینی آثار دانشجویان ترم گذشته، باعث انگیزه ای است که این روزهای سخت را با عملکرد بهتری سپری کرده و مثل گذشته به فعالیت فرهنگی و هنری خود ادامه دهیم.
 در نیمسال تحصیلی گذشته دانشکده هنرهای تجسمی شاهد ژوژمان های پرشور دانشجویان ۵رشته (مجسمه سازی، نقاشی، عکاسی، ارتباط تصویری و تصویرسازی) مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بود. این فعالیت ها از تاریخ ۲۱دی ماه لغایت ۱۵بهمن ماه ۹۸ با بیش از ۷۳ ژوژمان و تحویل کار در هر دو مقطع با بازدید رییس دانشگاه و رییس دانشکده هنرهای تجسمی از آثار دانشجویان برگزار شد. در این فعالیت خلاقانه دانشجویان در۴ گروه به تفکیک هر رشته و در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، گروه مجسمه سازی ۲۰، نقاشی ۱۶، عکاسی ۱۵، ارتباط تصویری ۱۵، تصویرسازی ۷ ژوژمان و تحویل کار در این نیمسال ارائه دادند. لازم به ذکر است که تصاویر زیر از میان عکاسی ۵۰ ژوژمان برگزار شده و بیش از ۲۵۰۰ فریم عکس، انتخاب شده است.

عکس و گزارش : منیر طهانی